Nieuwsflits week 40

Van de wedstrijdcommissie [WECO]

Herfstwedstrijd op zondag 11 oktober 2020
Aanvang 13:00 uur met een uitloop van maximaal anderhalf uur. Het inschrijfgeld bedraagt €  6,00 per persoon.
Inschrijven kan tot en met 4 oktober 2020 door middel van het formulier  hier

Oproep: Voor U!?

WeCo is op zoek naar versterking

De wedstrijdcommissie van de Heensche heeft ook dit jaar zijn best gedaan om, ondanks de beperking in bewegingsvrijheid door het Coronavirus, wat leuke wedstrijden te organiseren. Dit jaar blijft dat bij de maandagavond- en zaterdagmorgen competitie, de wintercompetitie op zaterdag, de midzomerwedstrijd, de herfstwedstrijd en het oliebollentoernooi als bekende fenomenen. De clubkampioenschappen zijn komen te vervallen voor dit jaar. Nieuw zijn de beginnerswedstrijden en de ladder.

De commissie wordt nu gevormd door Fabienne Peersman (voorzitter), Betsy de Kock (secretaris), Hanny Adriaansen (penningmeester), Jac Kuijpers (lid) en Peter Jordaan (lid). Om alle evenementen van een wedstrijdleiding te kunnen voorzien is er uitbreiding nodig. We zijn op zoek naar 1 à 2 personen die het bestaande team willen versterken. Vandaar een overzichtje van de taken van de WeCo (wedstrijdcommissie).

De WeCo is verantwoordelijk voor de organisatie van bovenstaande wedstrijden. Zij zetten de inschrijving uit via mail, maken de indeling, ontvangen de deelnemers, geven het startsignaal, controleren de baan, verzorgen mede extra activiteiten in de baan (spel, drankje en hapje) en maken de eindstand op. Zij zorgen voor de prijzen en de uitreiking daarvan. Leuke taken om samen op te pakken en uit te voeren en zo een bijdrage te leveren aan het verenigingsgevoel: ‘Meedoen is belangrijker dan winnen’.

Heb je belangstelling om dit geoliede team te komen versterken? Neem dan contact op met voorzitter Fabienne Peersman.