Uitslag Herfstwedstrijd

Gisteren hebben de deelnemers aan de Herfstwedstrijd kunnen genieten van een mooie herfstwedstrijd met voor de tijd van het jaar prima weer. Soms werd het in het vuur van de strijd zelfs warm en moesten de jassen uit. En in de namiddag was het in het zonnetje nog lekker nagenieten op het terras.

Door de gespreide start en de daardoor ook gespreide terugkomst van de deelnemers, neemt het wat meer tijd in beslag om de winnaars in beeld te brengen. Dat is voor sommigen wat jammer, aangezien de gezellige gezamenlijke prijsuitreiking zoals we dat gewend waren, door de omstandigheden niet mogelijk is. Toch denken we dat we terug kunnen kijken op een geslaagde wedstrijd. Wij willen alle deelnemers dan ook heel erg bedanken voor de sportieve inzet en de positieve instelling om er samen wat van te maken.

De WINNAARS van de Herfstwedstrijd 2020:

Als eerste de winnaar van de Ferrari:
dat is Jos Akkermans, die op hole 5 een Hole In One heeft geslagen.

De heren:
De eerste prijs:  18 holes greenfee Reymerswael is gewonnen door Cees Goorden met 38 stableford punten.

De tweede prijs:  9=11 holes greenfee Reymerswael is gewonnen door Rien Timmermans met 36 stableford punten (dit was even puzzelen, aangezien er drie deelnemers waren met 36 stf punten, nl.
Rien, Peter Bogers en Wim de Kievit. Maar Rien had op de hole met de laagste SI de beste scores.

En dat brengt ons dan meteen bij de derde prijs: de theedoos met opdruk en inhoud.is gewonnen door Wim de Kievit. Wim had na Rien Timmermans de beste scores op de laagste SI.

De dames:
De eerste prijs:
  18 holes greenfee Reymerswael is gewonnen door Fabienne Peersman met 36 stableford punten
De tweede prijs: 9=11 holes greenfee Reymerswael is gewonnen door Anja van den Bos met 30 stableford punten
De derde prijs: de theedoos met opdruk en inhoud is gewonnen door Ria Timmermans met 29 stableford punten.

De Birdieprijs:  de wijnstopper is bij de heren gewonnen door Jan Willem Stoop en bij de dames door Jane de Jonge.

De Nearyprijs: de koektrommel met opdruk en inhoud is bij de heren gewonnen door Dyan Dharmaperwira en bij de dames door Hanneke van Es.

De Bunkerprijs: het harkje en de bloembollen is bij de heren gewonnen door Hans van Dinther, die zelfs 6 keer de bal de bunker in heeft geslagen en bij de dames door Rietje Koetsenruyter.

ALLE PRIJSWINNAARS HEEL HARTELIJK GEFELICITEERD !

De meeste winnaars van de prijzen waren gisteren nog bij het Grand Café aanwezig toen de uitslagen bekend werden. Zij hebben hun prijs al ontvangen. Met de winnaars die hun prijs nog niet in ontvangst hebben kunnen nemen wordt contact opgenomen.

Namens De Wedstrijdcommissie van De Heensche,
Hanny Adriaansen, Jac Kuijpers, Betsy de Kock, Peter Jordaan en Fabienne Peersman.