17 Oktober Extra Algemene Leden Vergadering 12:30 uur

13:30 uur bijzondere wedstrijd

“Beste leden van Golfvereniging De Heensche,

De corona perikelen zijn een beetje geluwd.  De restricties voor het aantal mensen bij elkaar zijn verruimd. Dankzij het individuele karakter van onze sport hebben we het geluk gehad om te kunnen blijven golfen. Echter, de Algemene Ledenvergadering hebben we al twee jaar schriftelijk moeten afhandelen, dat voelde niet fijn. Vooral omdat we dit jaar afscheid hebben moeten nemen van de secretaris Rien van Mechelen en van Mimi Akkermans als bestuurslid.  Ook de benoeming van Mimi tot erelid van de vereniging moest bij een schriftelijke vermelding blijven.

Het bestuur heeft daarom besloten om een speciale Algemene Leden Vergadering in te lassen met een feestelijk tintje om onder andere aandacht te besteden aan het afscheid van Rien en het erelidmaatschap van Mimi.

Alle leden van de vereniging worden van harte uitgenodigd tot het bijwonen van de Algemene ledenvergadering op zondag 17 oktober 2021, aanvang 12.30 uur.

 We kunnen in het Grand Café gebruik maken van de grote zaal, zodat er voldoende ruimt is voor een grote groep mensen. Aansluitend aan de ALV (om plm. 13:30) uur spelen we een bijzondere wedstrijd met leuke prijzen op zowel 15 holes Adventure Golf als 9 holes Par 3 baan. Na afloop is er rond de klok van 15:30 uur nog een gezellig samenzijn met een snack. Aan de Wedstrijd kunnen alle leden van de vereniging deelnemen en er zijn geen kosten aan verbonden.

Je kunt je voor de Algemene ledenvergadering inclusief de wedstrijd je NIET meer aanmelden. 

Wij hopen op veel deelnemers!

Met sportieve groet,

Bestuur Golfvereniging De Heensche”