Nieuwsflits week 19

Zondag 16 mei hebben we weer een golfwedstrijd voor handicap 40-55 gespeeld.

De middag begon met een fikse regenbui, maar gelukkig zaten de deelnemers toen nog lekker aan de koffie met gebak.  Tegen de tijd dat de eerste flight de baan op ging was het weer opgeklaard en hebben we voor de rest van de middag heerlijk golfweer gehad. Er hadden zich voor de ”Netto Double Bogey” wedstrijd een aantal nieuwe leden aangemeld die samen met een meer ervaren golfer in flights van drie de uitdaging aangingen.

De eerste prijs, een heerlijk pakket streekproducten is gewonnen door Raymond Habets met 55 slagen. De tweede prijs, een aspergebon plus een lekker flesje witte wijn, was voor Geert van Oers met 56 slagen en de derde prijs, een aspergebon heeft Cindy Hornstra gewonnen met 58 slagen.

De prijs voor de meeste waterballen ging absoluut naar Patricia Baarendse, die maar liefst 10 ballen het water heeft laten zien.

Uitgebreider verslag en meer foto’s zie je in onze volgende nieuwsbrief.