Nieuwsflits week 37

Op maandag 13 september was alweer de laatste avond van de maandagavond competitie 2021.
Met 27 enthousiaste deelnemers was de avond goed bezet.  Zoals inmiddels traditie werd vanaf 18:30 uur 9 holes gespeeld.
Daarna kwamen onder het genot van een drankje, heerlijke door onze Roos gebakken frietjes met snack op tafel. Het was voor de wedstrijden een bijzonder jaar. Schoorvoetend werd het seizoen begonnen met kleine groepen en startend met kleine flights na elkaar. Gelukkig werd het in de loop van de zomer mogelijk om shot-gun te gaan spelen en kon er op het terras weer gezellig nagepraat worden.  In totaal zijn er 23 wedstrijden gespeeld.

Door Fabienne en Hanny werd de uitslag bekend gemaakt en werden de prijzen aan de winnaars uitgereikt.

  1. Bij de heren was de eerste prijs voor David Janssen. De wisselbeker was in het bezit van Jan de Mooij en werd aan David overhandigd, die hem een mooi plaatsje gaat geven.
  2. De tweede prijs was voor Ton Kommers
  3. De derde prijs was voor Laurent Jan Allewijn.

 

  1. Bij de dames was de eerste prijs voor Hanny Adriaansen;
  2. De tweede prijs voor Leny van Es
  3. De derde prijs voor Marja Hage.

 

De Birdyprijs is bij de heren gewonnen door David Janssen met 24.
De Birdyprijs is bij de dames gewonnen door Marja Hage met 6 Birdies en één Hole in One! Marja, was wegens vakantie afwezig dus ontvangt zij haar prijsjes wat later.

Er werd op het terras nog lekker na gekletst tot het een beetje fris begon te worden. Al begon het seizoen met wat strubbelingen, er kan zeker worden teruggekeken op een mooie competitie met veel mooie maandagavonden!

(Voor de organisatie van deze supergezellige maandagavondcompetitie zijn we op zoek naar een dame of heer die het leuk vindt om een handje mee te helpen. Je kunt dan een seintje geven aan iemand van de Wedstrijdcommissi

Tot volgend jaar!