Nieuwsflits week 41

Uitslag Zaterdagcompetitie

Dit jaar en vorig jaar was het een vreemde zaterdagcompetitie. We begonnen op 10-10-2020 en daarna was er Corona of er waren slechte weersomstandigheden. Op 27-03-21 konden we weer om de twee zaterdagen spelen. Het was niet erg druk, degenen die er waren vonden dat niet prettig. Waarom is het zo rustig op de zaterdagcompetitie?  Zaterdag 9 oktober was de uitslag van deze competitie. Degenen die 6 maal hadden meegedaan, konden een prijs winnen. Drie golfers waren steeds elkaars concurrenten wat betreft de beste scores.

De uitslag was als volgt:

1 Jac de Kock met 216 punten 

2 Adrie Janssen met 211 punten

3 David Janssen met 210 punten

De birdy prijs ging naar David Janssen met 15 birdy’s.

Er was ook nog een hole in one geslagen door John Degen.

Na afloop van het golfspel zijn de prijzen uitgereikt onder het genot  van koffie en gebak in een heerlijk herfstzonnetje.

Doe jij in 2021 op zaterdagochtend ook mee?

Hanny Adriaansen