Nieuwsflits week 42

Verslag herfstwedstrijd, gehouden na de extra Algemene Vergadering

Op zondag 17 oktober heeft de wedstrijdcommissie een bijzondere herfstwedstrijd georganiseerd waarbij naast de eerste negen holes van de par-3 golfbaan ook de Adventure midgetgolfbaan een belangrijke rol speelde.

De 45 deelnemers verdeeld over 15 flights werden getrakteerd op een nieuwe spelvorm “Amerikaantje” waarbij de telramen goed van pas kwamen. Deze nieuwe spelvorm viel bij de deelnemers in goede aarde zeker nadat de rekenvaardigheid weer eens goed opgefrist was.

Naast de birdy en neary prijzen streed elke flight afzonderlijk om een nummer 1 en was er nog een “near the line” prijs. Dus ondanks dat meedoen belangrijker is dan winnen was er toch genoeg om te strijden.

De uitslagen waren:

Birdy prijs dames           Leny van Es

Neary prijs dames          Jose de Looff

Birdy prijs heren             Robert de Kievit

Neary prijs heren           John Degen

Near the line prijs          Robert de Kievit

Hole in one                       Jos van Vugt

Prijswinnaars per flight:

Jack de Kock

Rina Timmers

Wim de Kievit

Cees Pullens

Adrie Janssen

Erica Davelaar

Leny van Es

Jos van Vugt

Alie Lankhorst

Peter Bogers

Peter Jordaan

Jac Kuijpers

Jetty Schol

Dyan Dharmaperwira

Robert de Kievit