Matchplaykmapioenschap De Heensche 22-05-22

Handicap 0 - 54

MATCHPLAY KAMPIOENSCHAP DE HEENSCHE (HCP 0-54)

Ga jij voor die beker????
Matchplay Kampioenschap De Heensche voor iedereen met een HCP van 0 – 54.

Zondag 22 mei 2022 wil de Wedstrijd Commissie  (WECO) weer een nieuwe wedstrijd toevoegen aan al de bekende wedstrijden op de kalender. Op die dag zal het MATCHPLAY KAMPIOENSCHAP worden gespeeld. De spelvorm is zeker geen onbekend gegeven. Naast het Clubkampioen Strokeplay gaan we nu ook op zoek naar de Clubkampioen Matchplay.

Hoe gaan we dat spelen?
We spelen in een knock-out systeem, waar je telkens 9 holes  Matchplay speelt om mogelijk met de titel van kampioen aan het einde van de dag naar huis te gaan.

Na je eerste ronde 9 holes ga je door in de winnaars- of in de verliezersronde, waar je weer 9 holes speelt, maar tegen een andere tegenstander.  Wie dan verliest ligt eruit. De winnaars gaan naar de volgende ronde van de winnaars- en de verliezersronde.

We streven naar een deelnemerslijst voor de dames en een voor de heren. Een mooie basis zou zijn 16 deelnemers. Dan speelt men maximaal als kampioen 4 x 9 holes op een dag. Je handicap bepaalt met hoeveel slagen jij de hole wint van je tegenspeler, dus ook beginnende golfers maken kans op de beker!

Word jij de eerste MATCHPLAY Clubkampioen?

De inschrijving is gesloten

Schrijf dan snel in via het formulier links, want dan kan de WECO aan de slag met het organiseren van deze spannende strijd. Zijn er qua lunch specifieke dieetwensen geef deze dan aan bij het inschrijven zodat we hier rekening mee kunnen houden.
Deelnamekosten: 8 euro (inclusief lunch)